Mastermind deduction

The personal blog of Pouya

Mastermind deduction

The personal blog of Pouya

I'm going to store my cases on this blog , hope you enjoy them

من پرونده هام رو در این سایت قرار میدم ، امیدوارم خوشتون بیاد

بایگانی

تشخیص دروغ از استنتاج زبان بدن

پنجشنبه, ۲۰ اسفند ۱۳۹۴، ۰۱:۳۸ ب.ظ

در این پست میخواهیم با استفاده از استنتاج زبان بدن , دروغ را تشخیص دهیم 

دروغ یکی از مواردی است که افراد فکر میکنند تشخیص ان کاری دشوار است اما در این پست 

میگوییم که چگونه دروغگو ردپایی از خود به جا میگذارد و ان ردپا چیست

در واقع نقطه ضعف هر دروغگویی زبان بدن اوست که در اختیارش نیست و شما می توانید با رمزگشایی آن به کذب بودن گفته هایش پی ببرید.

 

و اما روش های تشخیص دروغ و دروغگو

 

 

۱. دروغگو جلوی دهانش را می گیرد

 

وقتی با کسی بحث می کنیم پیش می آید که صورت مان را لمس کنیم اما زمانی که کسی دروغ می گوید این کار را بیش از حد انجام می دهد. یکی از رایج ترین حرکت ها این است که فرد دروغگو با دست جلوی دهانش را می گیرد سپس بینی اش را لمس می کند. دست آدم دروغگو بی اختیار به سمت صورتش می رود، گوشه لب و یا لب بالایی را می خاراند و یا همان طور که گفتیم دماغش را لمس می کند. دلیلش هم این است که مغز از این وضعیت ناراحت است و به دست ها دستور می دهد تا جلوی دهان را بگیرند و اجازه ندهند دروغی از آن خارج شود. البته مغز موفق نمی شود اما شما موفق می شوید با دیدن این رفتار بفهمید طرف در حال دروغ بافی است.

 

۲. دروغگوها تپش قلب دارند

 

با هر کلمه دروغ ضربان قلب دروغگو بالا می رود. اگر طرف کمی ناشی باشد امکان دارد تپش قلب او را حس کنید. از این مهمتر اینکه گاهی همراه این مسئله شخص عرق می کند.

 

۳. مردمک چشم دروغگو بزرگتر می شود

 

 

تشخیص این یکی کمی سخت است اما ردخور ندارد. به خاطر دلایل ساده فیزیولوژیکی مردمک چشم های فرد دروغگو بزرگتر می شود. اگر متوجه شدید به طور ناگهانی اندازه مردمک چشم های طرف صحبت تان بزرگتر شد، علامت این است که ریگی به کفش دارد و واقعیت را نمی گوید. علاوه بر این آدمی که دروغ می گوید بیشتر از حد طبیعی پلک می زند.البته باید بدانید بزرگتر شدن مردمک به دلیل علاقه هم هست چرا که وقتی شما کسی را که دوست دارید میبینید مردمک چشم شما بزرگتر میشود

 

۴. دروغگو حرکت های غیرعادی از خود نشان می دهد

 

دروغگو مدام جنب و جوش دارد و تغییر وضعیت می دهد. برای همین این پا و آن پا می کند، روی صندلی جابجا می شود، پاهایش را روی هم می اندازد و مدام جای آنها را عوض می کند و خلاصه اینکه یک جا بند نمی شود. اگر دیدید طرف صحبت تان مانند مار ماهی تکان می خورد، بدانید کاسه ای زیر نیم کاسه اش است.

 

۵. دروغگو در مشتش سرفه می کند

 

کسی که دروغ می گوید دلشوره دارد و حرکت های غیر ارادی از خود نشان می دهد برای مثال کسی که دروغ می گوید آرام در مشتش سرفه می کند. یا اینکه یک گام به عقب می رود و بدنش را عقب می کشد. گاهی هم بازوها را به بالای سر می برد و دستی به پشت سرش می کشد. دروغگوهای حرفه ای هم بعضی از این حرکت های ناخودآگاه را بروز می دهند.

 

 

۶. لبخند دروغگو تصنعی است

 

 

اگر می بینید طرف مقابل به زور سعی می کند لبخند بزند و لبخندش فقط به باز شدن دهانش ختم می شود، بدانید در حال لاپوشانی دروغش است. یک لبخند صادقانه و درست و حسابی کاملاً پت و پهن است و تمام ماهیچه های صورت را درگیر می کند؛ یعنی اینکه گوشه لب ها کاملاً به عقب کشیده می شود، گونه ها منقبض می شوند و گوشه چشم ها کاملاً چین می خورد.

 

۷. دروغگو چانه اش را زیاد لمس می کند

 

از دیگر ژست هایی که فرد دروغگو به طور ناخوداگاه بروز می دهد این است که چانه خود را لمس می کند، دست به موها می کشد، گونه هایش را می مالد و یا اینکه با گوشش بازی می کند. البته تاکید می کنم خاراندن یا لمس چانه الزاماً علامت دروغگویی نیست اما اگر به طرف شک دارید و مجموعه ای از این علائم را دیدید، بهتر است بیشتر حواس تان را جمع کنید.

 

۸. دهان دروغگو خشک می شود

 

تشویش درونی باعث می شود دهان شخص دروغگو خشک شود. دروغگو به سختی آب دهانش را قورت می دهد و مدام لب هایش را با زبان تر می کند. اینها همه علائم استرس و دلهره درونی اوست که احتمالاً از لو رفتن می هراسد. لیوان آب هم گلوی خشک دروغگو را تر نمی کند.

 

۹. دروغگو تیک عصبی دارد

 

دروغگو به طور غیر ارادی ابرو در هم می کشد، نگاهش را می دزدد و یا مدام پلک می زند. ماهیچه های صورت آدم دروغگو به طور جزئی منقبض می شوند چون ماهیچه های صورت به طور مستقیم با مغز در ارتباطند؛ به همین دلیل دروغگو به سختی می تواند حرکت هایش را به طور ارادی کنترل کند. چهره دروغگو به طور غیرعادی حالت عوض می کند.

 

 

۱۰. دروغگو چشم هایش را می مالد

 

زمانی که به کسی شک کرده اید و می بینید با انگشت اشاره چشمش را می مالد، بدانید که فریب و نیرنگی در کار است. دروغگو این کار را انجام می دهد چون می خواهد تماس دیداری را قطع کند و موقعیتی ایجاد کند که این طرف و آن طرف را نگاه کند. برای همین هم به طور غیر ارادی دست به طرف چشم ها می برد.

 

۱۱. دروغگو دست هایش را پنهان می کند

 

همه ما در زمان عادی موقع حرف زدن دست هایمان را تکان می دهیم؛ اصلاً با حرکت دست ها سعی می کنیم منظورمان را بهتر بیان کنیم اما دروغگو حین حرف زدن این کار را نمی کند بلکه برعکس سعی می کند تا جایی که امکان دارد حرکت دست هایش را کنترل کند، به همین دلیل هم دست هایش را در جیب یا پشت کمر می برد، آنها را قلاب می کند یا بدون هیچ تکانی دست ها را به حال خود رها می کند.

 

۱۲. دروغگو بیشتر عرق می کند

 

این یکی دیگر دروغگو را کاملاً تابلو می کند؛ تعریق زیاد نشان دهنده استرس و تشویش درونی فرد است. معمولاً صورت دروغگو قرمز می شود و عرق می کند. کسی که می ترسد دستش رو شود، عصبی و نگران است. برای همین هم غدد مولد عرق که به سیستم عصبی وصل هستند عرق بیشتری تولید می کنند. لباس های خیس آدم دروغگو دستش را رو می کند.

نظرات  (۵)

در مورد شماره یازده باید بگم که وقتی ما دستمون رو تو جیب یا دستمون پنهان میکنیم یعنی یه ریگی به کفشمون هست و من یه رازی دارم و نمیخوام به شما بگمش یا دارم پنهان کاری میکنم. برعکسش هم وقتی هست که مثلا داریم تو دادگاه سوگند میخوریم کف دستمون رو صاف به سوی جمعیت میگیریم یعنی من صادق هستم و چیزی تو دستم برای پنهان کردن ندارم.
در ضمن ممنون از پست خوب و کاربردی اون :)
بله درسته 
ممنون از نظرتون 
۲۳ اسفند ۹۴ ، ۱۲:۳۷ معصومه صادقی
سلام
درغگو فراموش کار است
دروغگو نورونهای عصبی اش تحلیل می روند
فرد دروغگو عمر کوتاه تری دارد
............
مطلبتون خوب بود
موفق باشید
خواهش میکنم دوست عزیز
۲۰ اسفند ۹۴ ، ۲۱:۰۹ سجاد نادری

واقعا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خیلی عالی !!!!!!!!!

خیلی کاربردی!!!!!!

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی